Een bestelling afhalen? Bestel+betaal online en bel, chat of mail voor een afspraak. Tel: 0031-642977732 E-mail: info@revision-av.nl

Toch liever een beamer huren?

 

We kunnen het ons goed voorstellen dat je voor eenmalig gebruik geen beamer wilt aanschaffen. Daarom is het ook mogelijk om bij ons een beamer te huren. Zie onderstaande modellen en daarbij horende prijzen. Weet je niet zo goed welke beamer het meest geschikt is voor je toepassing of wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder.

 

Het is mogelijk om je gehuurde beamer op te halen, maar ook om deze te laten verzenden. We verpakken onze beamers goed zodat deze veilig verstuurd kunnen worden. 

 

 

NEC NP-311W

Lichtopbrengst:   3100 ANSI Lumen

Resolutie:               Breedbeeld 1280x800 pixels

Connecties:           HDMI, VGA, 3.5 mm audio in/out

 

 

Prijs:  (Incl BTW)  €35,- per dag 
                                     €15,- elke volgende dag 

De NEC NP-311W is bruikbaar in een ruimte die deels verduisterd is. Zijn breedbeeld resolutie is hoog genoeg voor bijvoorbeeld een (Foto)presentatie of het kijken van een sportwedstrijd.


Sony VPL-FH30

Lichtopbrengst:   4300 ANSI Lumen

Resolutie:               Breedbeeld 1920x1200 pixels

Connecties:           HDMI, VGA, Mini jack audio

 

 

Prijs:  (Incl BTW)  €65,- per dag 
                                     €35,- elke volgende dag 

De Sony VPL-FH30 heeft een grote lichtopbrengst van 4300 ANSI Lumen waardoor u goed kan projecteren in niet verduisterde ruimtes. Zijn zeer hoge WUXGA resolutie zorgt voor gedetailleerde projectie. Deze beamer is erg geschikt voor hoge resolutie foto/video materiaal.


Vul hieronder uw aanvraag in en we nemen spoedig contact met u op.