Web Analytics Made Easy - Statcounter

Een bestelling afhalen? Bestel+betaal online en bel, chat of mail voor een afspraak. Tel: 0031-642977732 E-mail: info@revision-av.nl

Home » Levertijd en verzendkosten

Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestel je op werkdagen voor 16:30 ontvang je diezelfde dag nog een verzendbericht met daarin de track and trace code van je bestelling. Het kan sporadisch voorkomen dat een artikel nog niet gereed is voor verzending, dan krijgt u de volgende dag bericht van verzending. Afhankelijk van het type artikel worden sommige artikelen niet uit ons eigen magazijn maar direct vanuit de leverancier verzonden. De levertijd staat dan vermeld op de productpagina. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier spoedig van op de hoogte.

Vanaf 70 euro wordt je bestelling gratis verzonden. Voor Belgie is dit 120 euro.  Voor overige bedragen geldt:

€2,50  voor bestellingen die door de brievenbus passen. (€3,90 voor BE)
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 70,- NL
€ 8,95 voor bestellingen onder de € 120,- BE

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van leveren niet garanderen. Neem voor meer informatie contact op met PostNL.