Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestel je op werkdagen voor 16:30 ontvang je diezelfde dag nog een verzendbericht met daarin de track and trace code van je bestelling. Het kan sporadisch voorkomen dat een artikel nog niet gereed is voor verzending, dan krijgt u de volgende dag bericht van verzending. Afhankelijk van het type artikel worden sommige artikelen niet uit ons eigen magazijn maar direct vanuit de leverancier verzonden. De levertijd staat dan vermeld op de productpagina. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen we je hier spoedig van op de hoogte.

Vanaf 90 euro wordt je bestelling gratis verzonden. Voor Belgie is dit 120 euro.  Voor overige bedragen geldt:

€3,95  voor bestellingen die door de brievenbus passen. (€4,50 voor BE)
€ 6,50 voor bestellingen onder de € 90,- NL (Boven de 90 euro gratis verzonden)
€ 8,95 voor bestellingen onder de € 120,- BE (Boven de 120 euro gratis verzonden)

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL, DHL of DPD. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van leveren niet garanderen.

 

Op bovenstaande tarieven zijn enkele producten uitgezonderd. Displays of andere zware producten kunnen niet verzonden worden. In de productomschrijving zullen wij duidelijk vermelden dat voor dat product alleen afhalen een optie is. De bezorgoptie is bij het bestelproces ook uitgeschakeld. In overleg kan er wel een koerier of Brenger worden geregeld om de zending op onze locatie op te halen.