Retourneren

 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos te retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht kun je onderstaand formulier invullen. Wij zullen vervolgens voorzien van een retourlabel en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retourpakket terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan behouden we het recht een waardevermindering van het product  door te berekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Het retourpakket dient goed verpakt te worden zodat de inhoud niet kan schuiven of beschadigen tijdens transport. 

Wens je een groot product te retourneren(Bijvoorbeeld een projectiescherm) bestaat er soms de mogelijkheid dat dit product kan worden afgehaald door de vervoerder.

 

Vul onderstaand retourformulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.